Saturday, January 1, 2011

Selamat Tahun Baru..^__^..

Assalamualaikum..hi sume..tahun 2010 telah melabuhkan tirainya untuk memberi laluan pada tahun 2011..tumpang lalu yer 2010.."kata si 2011"..2010 meninggalkan sejuta warna-warna memori yang mungkin x dapat kita lupakan..mengapa ak cakap sejuta je..coz ak agak2 je..manalah ak reti nak mengira2 bab memori ni..hu..banyak sangat..jum kita lupakan tahun 2010...mari kita bina azam yang baru di tahun 2011 ini..yeahh..^__^..

rata-rata bloggers di tahun awal 2011 membuat entry wish list diorang untuk tahun ni..so ak nak gak wat wish..mane boleh orang lain jew..huh..x aci..haha..k.lah wish ak tahun ni ialah nak menyambung wish ak yang tahun lepas masih lagi x tercapai..wish ak yang tahun lepas yang x tercapai lagi ialah

Menambah ketinggian ak..hu..ni la satu-satu nya wish ak tahun  ni..coz ak percaya bila ak da bertambah tinggi senang la ak nak capai wishlist ak yang laen..hu..da serik da..kalau kawan ayah ak ke..atau sape2 ke..tanye ayah ak.."anak kamu ni form barape.??..baru abis PMR ke..??..nasib baek x tanye darjah berape..kalau x ak ong bak kepala pak cik tu..hu..k.la cukup la mengarut di tahun baru ni..ak nak mengucapkan selamat tahun baru pada semua...semoga korang sihat dan ceria selalu...di murahkan rezeki dan dipermudahkan dalam segala urusan...aminn....^____^..


..selamat tahun baru semua..pic dibawah ni ak edit khas untuk semua sempena tahun 2011 ini..
..cantik x..?? cepat angguk..hehe..


11 comments:

  1. selamat tahun baru juga kawan..^__^..

    ReplyDelete
  2. Happy New Year !

    ReplyDelete
  3. happy new year! aku tag kau dlm GA. hadiah pendrive!haha cekitout :)

    http://thehappyfreak.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. happy new year semua..^__^..okies iekasub..nanti lau rajin ak join..hee..

    ReplyDelete
  5. cepat2 la tinggi..
    wah cantik2..bling2 gitu..

    ReplyDelete
  6. @Afiefah Safieni : he..okies..skit lagi nak tinggi ni..hehe..thanks..^__^..

    ReplyDelete
  7. pestime dgr azam baru yg macam ni. gudluck ye dalam usaha tu :))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...