Sunday, May 22, 2011

exam mode..study skettt...

Assalamualaikum..hi semua..bagaimanakah keadaan anda pada hari ini..hehe..skemanya ayat..sekarang ni da akhir semester..seperti biasa kanak-kanak pelajar IPG (maktab) seperti diriku ini..diakhir semester bakal menghadapi peperiksaan..tapi sekarang ni sempat lagi kan diriku berblog..ngeh3..entri kali ni nak post pasal ragam kanak-kanak pelajar yang study last minute menghadapi peperiksaan..^__^..

1. Mula-mula nak start study tu..bersemangat wajar..


2. Tiga minit kemudian.......................................................


3. Dua minit kemudiannya dah terasa mengantuk..............


                                      4. Dan beberapa minit kemudiannya tersungkur..........

:: translation ::
:: mangat : semangat ::
:: rezak : tension/serabut ::
:: leklu : rileks la ::

..k.lah sampai disini sahaja entri pada hari ini..nak study dulu..hu..terima kasih kepada readers yang sudi membaca blog ini..kepada yang sedang menghadapi peperiksaan dan bakal menghadapinya..hadapilah nya dengan senyuman..hehe..peace..^___^..guduck semua..




15 comments:

  1. smart lukisan. rezak terus org sebeloh kena air. haha :P

    ReplyDelete
  2. @♥nurulizzatie♥ : Maseh..hehe..tu r..nyaknye ke domo..huhu..^__^..

    ReplyDelete
  3. selagi begelar student cm tue lh

    ReplyDelete
  4. @yunie daliela : btul tu..da lumrah student..hu..

    ReplyDelete
  5. haha cantik drawing tu.

    gudluck examm ! bakal cikgu gak eh. slmt hari guru. haha ^^

    ReplyDelete
  6. @Husna Lana : Thanks husna..^__^..

    ReplyDelete
  7. guud luck bakal cikgu! amek guru ape??

    ReplyDelete
  8. @k e y r i : tenkiu bro..guru Kemhiran hidup..^__^..

    ReplyDelete
  9. kah kah kah last2 ketiduran jgk... hehehhe

    ReplyDelete
  10. @Ain Zulaikha : itu la..tdo jgk akhirnya..hehe..^__^..

    ReplyDelete
  11. NGEH~ semangat study punyer pasal....
    sampai makluk aneh 'tak tahu nama' kena simbah ngn air panas...hehehe

    ReplyDelete
  12. cantik drawing! :') ko memang kuat tidur! muhahaha

    ReplyDelete
  13. @ain dzaya : hehe..terlampau bersemangat tu..

    @iekasub : tenkiu ikasub..^__^..

    ReplyDelete
  14. ksian domo kena tmpias air!!nway,cntik ar drawing! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. @IFA Athirah : hehe..tenkiu ifa..^__^..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...